Tippek, trükkök, divat

Szalonunkban igyekszünk minden korosztályt megszépíteni. Hiszen mindenki szeretné elbűvölni környezetét. Azonban mi kiemelkedő figyelmet kívánunk fordítani a 40+; 50+ és a 60+ hölgyeknek és uraknak.

Sokan azt gondolják, hogy csupán a genetikán múlik, hogy  valaki a negyedik ikszen túl még  bombázóan, míg más már néninek néz ki? De a szerencsés adottságok mellett  fontos szerepe van a szervezetben lejátszódó folyamatoknak is. Így az  életmódoddal kapcsolatban hozott mindennapi döntések is erősen befolyásolják, mit lát az ember a tükörben. 

Szeretnénk néhány tanácsot megosztani Önökkel:

Igyon sok folyadékot:

A szervezetünk megfelelő működéséhez minimum napi két liter folyadékra van szüksége. Aki  ennél kevesebbet fogyaszt, annál először a bőrön fog meglátszani. 
A hámszövetek rugalmasságát őrző kollagén rostok jelentik az egyik első tartalékot, amihez az ember teste vízhiány esetén nyúl. Minden nap készítsünk kezünk ügyében vagy egy kancsó szűrt csapvizet vagy szénsavmentes ásványvizet. 

Táplálkozzon megfelelően:

Az egészséges táplálkozásnak is fontos szerepe van a megfelelő folyadék bevitele mellett, és a bőrünk állapotának. Az étkezések alkalmával kerüljük a zsíros, nehéz ételeket, és próbáljuk meg a sovány húsokat, a halféléket, a zöldségeket, a gyümölcsöket, a zsírszegény tejtermékeket és a teljes kiőrlésű gabonaféléket állandósítani étrendünkben.

 

Okosan válasszon arckrémeket!

Mindenképpen szüksége van egy könnyebb nappali, egy gazdagabb éjszakai és egy szemkörnyék-ápoló krémre, melyeket csakis megtisztított arcbőrre érdemes felvinni. A krémek választásakor mindenképpen vegye figyelembe, hogy korosztályának megfelelő krémeket válasszon, hiszen csak akkor lesz látványos a használatuk.

Menjen kozmetikushoz!

 

Mindezek mellett minimum félévente ajánlott felkeresni egy kozmetikust, ahol egy teljes arckezelést elvégeztetünk, hogy a hámréteg megszabaduljon az elhalt sejtektől, a pórusaink pedig kitisztuljanak. A bőrünkben ezután hatékonyabban hasznosul mindenféle szépítő anyag. Olyan pénz- és időbeli befektetésről van tehát szó, ami kamatostul megtérül.

Időpont egyetetés: +36/1- 367- 2710

 

 


Elérhetőség

MMM Szépségszalon

Meggyfa utca 25.
Budapest
1035


+36/1-367-2710


Törzsvendég kártya program

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Ha Ön VIP vendégünk, akkor minden elköltött 5000Ft után 1000 forintot jóváírunk Önnek és az összegyűjtött bónusz ezreseket tetszés szerint elköltheti vagy gyűjtheti tovább. (készpénzre nem váltható!) Regisztráljon a VIP vendégkártya regisztráció menüpont alatt weboldalunk...

Tovább

—————


 

Nyitva tartás: 


        Hétfő:                 8-20
        Kedd:                 8-20
     Szerda:                 8-20
Csütörtök:                 8-20
     Péntek:                 8-20
  Szombat:                 8-20
 Vasárnap:                 8-20Szoláriumkrémek

30%

kedvezménnyel

kaphatóak