Manikűr

A tökéletes ápoltsághoz hozzátartozik kezünk és lábunk ápolása is. Főleg a kezünké, amely életünk minden pillanatában, függetlenül az évszaktól, szem előtt van. A szépen ápolt kezek és körmök magabiztosabbá tesznek, és figyelmet követelnek környezetünktől. Fontos, hogy a száraz bőr hamarabb öregszik. A kezünk fiatalon tartásához elengedhetetlen annak rendszeres ápolása. Ehhez külön kézápoló krémet használjunk, mert kezünk bőre más igénybevételnek van kitéve (gondoljunk csak a mosogatásra, takarításra, stb.) A legmegfelelőbb krém kiválasztásában forduljon szakemberünkhöz.

Elengedhetetlen a tökéletes összhang érdekében a körmök karbantartása is. Ha szerencsések vagyunk, és szép formájú, erős körmeink vannak, akkor is fontos, hogy annak formáját alakítsuk, és az éppen divatos, trendi színű körömlakkal fessük ki. Persze azért itt is módjával a színekkel, mintákkal!

Ha viszont könnyen törik, vagy nagyon nehezen nő meg körmünk érdemes felkeresni műkörmöst, és vele elkészíttetni szép körmeinket.

Szakemberünk segít eligazodni a legmegfelelőbb típus, fazon, és minta kiválasztásában.


Elérhetőség

MMM Szépségszalon

Meggyfa utca 25.
Budapest
1035


+36/1-367-2710


Törzsvendég kártya program

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Ha Ön VIP vendégünk, akkor minden elköltött 5000Ft után 1000 forintot jóváírunk Önnek és az összegyűjtött bónusz ezreseket tetszés szerint elköltheti vagy gyűjtheti tovább. (készpénzre nem váltható!) Regisztráljon a VIP vendégkártya regisztráció menüpont alatt weboldalunk...

Tovább

—————


 

Nyitva tartás: 


        Hétfő:                 8-20
        Kedd:                 8-20
     Szerda:                 8-20
Csütörtök:                 8-20
     Péntek:                 8-20
  Szombat:                 8-20
 Vasárnap:                 8-20Szoláriumkrémek

30%

kedvezménnyel

kaphatóak