Masszázs

Hamarosan itt a strandszezon, de nagyon sokan vannak úgy, hogy inkább elkerülik a vízpartokat. DE ha már felfedezte testén a cellulitisz jeleit, akkor jöjjön el szépségszalonunkba, és masszőr kollégáink "kézbe veszik" a problémás területet. Így hamarosan már Ön is rendszeresen járhat strandra.

Cellulit masszázs: 

"Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná mit is jelent a cellulit szó. A bőrünk irha rétegében lerakodó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik. Míg a cellulitisz kifejezés a laza kötőszövet fájdalmas gyulladását takarja.

A cellulit masszázs azért hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. Igénybe vehetjük megelőzésre, vagy szinten tartásra is. A cellulit masszázs hatását speciális cellulit elleni olajokkal fokozzák, amelyet általában minden masszőr egyénileg választ ki tapasztalatai alapján. Igazi eredményt csak rendszeres cellulit masszázzsal érhetünk el. Az életmód-változtatás is fontos a cellulit elleni küzdelemben, aki a masszázst kiegészíti méregtelenítő kúrával, vagy sporttal, esetleg tud változtatni az étrendjén, annak garantált a siker." /Alternatív gyógymódok/

Ha felfrissülésre, relaxálásra vágyik, vegye igénybe testet, lelket kényeztető masszázsunkat!

A mindennapi stressztől megfáradt szervezet újjáéled egy szakember által végzett masszázzsal.

Egy testtájék:  (vendég kérése alapján: talp, fej, hát)
 
Svédmasszázs:

(frissítő, kondicionáló, relaxáló, stresszoldó)

A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta, ez képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Egészen az ókori görög-római kultúráig visszavezethető.  A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.  Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, javítja a vérkeringést, az anyagcsere folyamatokat, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A testtájékok, amiket masszírozunk:

  • a hát masszázsa: Hason fekve, a keresztcsonttól fel az egész háton és a nyaki részen a hajas fejbőrig dolgozunk.
  • alsó végtag (lábak): hason vagy háton fekve a lábujjaktól a csípőig.
  • felső végtag (kezek): az ujjaktól a vállövig
  • mellkas: nem azonos a mellmasszázzsal. A masszázs a bordakosár aljától a kulcscsontig tart, azonban az emlők elkerülésével. A masszőr tehát a mellek alatt, felett és között, az izmokon és a szegycsonton dolgozik, és sem férfiak, sem nők esetében nem masszírozza a mirigyes állományt. Főként a légzést segítő izmokon dolgozunk, ezért ezt légzést segítő javító masszázsnak is hívják.
  • Lumbogluteális masszázs: A masszázsnál a vendég hason fekszik. A comb felső szakaszától a farizmokon át a lumbális szakasz tetejéig tart, közvetlenül az alsó bordáig, vagyis a far és a derék régióját foglalja magába. Nagyon alkalmas a derékfájások, derékból kisugárzó hát és alsóvégtag panaszok, csípőficam, lumbágó, isiász kezelésére.

Teljes testmasszázs: 

"Egy teljes testmasszázs kb. egy órát tart, és heti két alkalomnál sűrűbben nem javasolt igénybe venni, mivel az túlmasszírozáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz vezethet."

Teljes nyirokdrenázs: 

A drenázs szó jelentése:  folyadékelvezetés, víztelenítés. 

Nyirokrendszer a vérkeringésünk szerves része. Egyik eltérés az artériás és vénás keringéstől, hogy a nyirokelvezetésnek nincs „motorja” , itt főként az elvégzett izommunka hatására pumpálódik a gyűjtőerekbe a nyirok. Ezt a folyamatot ezzel a speciális „masszázzsal” is elő tudjuk segíteni.

A nyirokelvezetés hatására felgyorsul a méreganyagok kiürítése a szervezetből, erősíti az immunrendszert, a pangó nyirkot visszavezeti a vérkeringésbe a szövetekből, amivel megelőzhetjük a pangó nyirok okozta szövődmények kialakulását.

Kivitelezése eltér a hagyományos masszázs során használt fogásrendszertől. Enyhe gyengéd csavaró, pumpáló, gördülő fogásokat alkalmazunk. Rendszeresen alkalmazva érhető el siker, egy kezelés nem elég. Fontos, hogy a kezelést követően sok vizet fogyasszunk a hatás, méregtelenítés fokozása érdekében.

Ajánlott mindenkinek (kivéve kizáró tényezők) megelőző, immunerősítő céllal, de különösen ajánlott nyirokpangásban szenvedőknek és fogyókúrázóknak.


A nyirokdrenázs ma már tudományosan bebizonyított és elismert eljárás. 

 

Helyi nyirokdrenázs: 
Ennél a masszázsnál csak egy-egy testtájékon alkalmazza szakemberünk a nyirokdrenázst. 
 
Mozgás beszűkülést javító kezelés: 

Elősegíti a gerinc és a végtagoknál bekövetkezett mozgásterjedelem beszűkülés javítását, a mozgásterjedelem kiszélesítését.

A kezelés során speciális masszázsfogásokat, nyújtásokat és kimozgatásokat alkalmazok.

A kezelés mozgásterjedelem vizsgálattal kezdődik és fejeződik is be, így azonnal meggyőződhet a kezelés eredményességéről.

Ajánlott mozgásterjedelem beszűkülése esetén a masszázst kizáró tényezők figyelembevételével.


Elérhetőség

MMM Szépségszalon

Meggyfa utca 25.
Budapest
1035


+36/1-367-2710


Törzsvendég kártya program

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Ha Ön VIP vendégünk, akkor minden elköltött 5000Ft után 1000 forintot jóváírunk Önnek és az összegyűjtött bónusz ezreseket tetszés szerint elköltheti vagy gyűjtheti tovább. (készpénzre nem váltható!) Regisztráljon a VIP vendégkártya regisztráció menüpont alatt weboldalunk...

Tovább

—————


 

Nyitva tartás: 


        Hétfő:                 8-20
        Kedd:                 8-20
     Szerda:                 8-20
Csütörtök:                 8-20
     Péntek:                 8-20
  Szombat:                 8-20
 Vasárnap:                 8-20Szoláriumkrémek

30%

kedvezménnyel

kaphatóak