Tippek, trükkök, divat

2014 tavaszi, nyári frizura divat:

Egy kis kalandozás a 2014 tavaszi, nyári frizura trendekben. Az idei divat az egyszerű megoldások híveinek kedvez, de idén sem lesz hiány a kalandvágyóknak szóló hajviseletekben. 

Zilált hajfonatok:

Idén nem lesz gond, ha nem tud magának tökéletes hajfonatot készíteni, most már szándékosan is törekednie kell, hogy "szél fújta" hatást érjen el frizurája elkészítésekor. A trendinek számító, örök divatú fonott haj készítésekor lazán kell készíteni a fonatokat, sőt még rá is kell "segíteni" annak érdekében, hogy bujábbnak tűnjön a kész frizura.

Ha ez idáig gondot jelentett egy tökéletes hajfonat elkészítése, most szándékosan is készíthetsz bomladozó, "szél fújta" hatású hajfonatokat! Az örök divatnak számító fonott hajak idén még lazábbak és bujábbak lesznek, mint eddig bármikor. 

 
 
Hableány hullámok

A legnagyobb sikere a szakemberek véleménye szerint az enyhén hullámos, kicsit kócos frizura lesz. Lesz olyan, akinek nagyon semmit nem kell tennie érte, mert ilyen állapotú a hajuk ébredéskor. DE minél frissebb a hatása a kész frizuránknak, annál divatosabbak leszünk.

Az legjobb hír, hogy a legtöbb hajtípusból egy kis hajhab segítségével, akár hajcsavarók használata nélkül is elkészíthető.

-          egyesen hajnál hajsütővas

-          göndör hajnál hajvasalóval meg tudjuk valósítani. 

 
 
Bubifrizura

2014-ben a nagy visszatérő frizura divat a bubi. Lehet sima, vagy asszimetrikus. Bármilyen hosszúságú lehet, a fül fölé érőtől a csaknem vállat súrolóig. Ha ezt a hosszúságot választjuk, akkor feltétlenül figyeljünk a haj volumenizálására, hogy a hajtöveknek legyen tartása, a tincsek dús hatásúak legyenek.

Ha nem elég dús a haja, akkor sem szabad a formázó szereket túlzott mértékben igénybe venni. Kérje ki szakemberünk tanácsát!

 

    

 


Ha bármelyik frizura megtetszett, Szépségszalunk fodrászatában  bízza szakembereinkre annak elkészítését, jelentkezzen be MOST!

Telefonszámunk: +36/1- 367 2710

 


Elérhetőség

MMM Szépségszalon

Meggyfa utca 25.
Budapest
1035


+36/1-367-2710


Törzsvendég kártya program

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Legyen Ön is VIP vendégünk!

Ha Ön VIP vendégünk, akkor minden elköltött 5000Ft után 1000 forintot jóváírunk Önnek és az összegyűjtött bónusz ezreseket tetszés szerint elköltheti vagy gyűjtheti tovább. (készpénzre nem váltható!) Regisztráljon a VIP vendégkártya regisztráció menüpont alatt weboldalunk...

Tovább

—————


 

Nyitva tartás: 


        Hétfő:                 8-20
        Kedd:                 8-20
     Szerda:                 8-20
Csütörtök:                 8-20
     Péntek:                 8-20
  Szombat:                 8-20
 Vasárnap:                 8-20Szoláriumkrémek

30%

kedvezménnyel

kaphatóak